“Zet een stap vooruit!

In je KRACHT met PAARDENKRACHT

Hoe zien jouw doelen en prioriteiten eruit? Hoe kom je echt toe aan wat belangrijk is? Wil jij verder komen? Loop je steeds tegen de zelfde problemen aan? Weet je niet hoe? Weleens gedacht aan paardencoaching? Het paard is co-coach en wordt als hulpinstrument ingezet in relatie tot jouw hulpvraag. De interactie met het paard activeert tot persoonlijke ontwikkeling en geeft inzichten en stimuleert bewustwording.

Elke hulpvraag is welkom. Dier kruid kracht is gespecialiseerd in zeer complexe hulpvragen.

Weet je wat zo leuk is?
Je kunt dit ook met jouw eigen paard ervaren! Hoe gaaf is dat?

Waarom is een paard geschikt als Co-coach?

Een paard is een prooidier. Hiervoor is het voor het voortbestaan van levensbelang dat om de omgeving in de gaten te houden. Een paard is zeer sensitief in de kudde. Het heeft het vermogen snel te kunnen reageren op potentieel gevaar.

Bij signalen van gevaar zal het paard het gevaar proberen te ontwijken door te vluchten. Deze sensitieve alertheid benut het paard ook in de interactie met de mens. Dit is zo gegroeid in de domesticatie. Deze gevoeligheid van het paard en de manier waarop het paard contact maakt met mensen maakt paarden uitermate geschikt om veranderingsprocessen te ondersteunen. Het is geen aangeleerd “truckje”.

Je ontvangt no-nonsens feedback, to the point. Zo leer je ervaringsgericht, binnen een ontspannen leerklimaat.

Ervaar het zelf

Neem contact op 📞0623501127 en gun jezelf dit! 🌞