Waar komt de naam Dier kruid kracht vandaan?

Hoe is de naam Dier kruid kracht eigenlijk tot stand gekomen? Die vraag wordt met regelmaat gesteld. Daar geven we graag antwoord op.

De naam komt voort vanuit onze visie en missie.

~DIER~

Dieren zijn het fundament van Dier kruid kracht. Om concreet te zijn staat ~DIER~ voor de 3 diersoorten waar onze focus op ligt, namelijk de kat, de hond & het paard. Een voor een prachtige dieren. Deze 3 totaal verschillende diersoorten hebben allemaal iets anders nodig voor hun welzijn, om in goede gezondheid te kunnen leven. Dier kruid kracht biedt deze expertise.

~KRUID~

🌿Verse kruiden hebben eeuwenlang(oudheid, middeleeuwen, renaissance & moderne tijd) onderdeel uitgemaakt van de gezondheid voor dieren. Wetenschappelijk staat vast dat natuurgeneeskunde het fundament is van de alchemie.
🌿Met alle ingrediënten van moeder natuur ondersteunt en activeert Dier kruid kracht het zelfherstellend vermogen van het dier op basis van de wetenschap(zie website).
🌿Dier kruid kracht werkt alleen met natuurlijke therapieën. Hierbij kun je denken aan aromatherapie, Bach bloesem therapie, celzouttherapie, fytotherapie en homeopathie. Therapieën op basis van alleen maar PUUR NATUUR-lijke ingrediënten. We werken alleen maar met de beste producten.

~KRACHT~

🌿Holistisch…het gehele individuele dier wordt in kaart gebracht. We kijken naar de zieke i.p.v. de ziekte. Daarin nemen we alle levensdomeinen van het dier mee(arbeid, huisvesting, leefomstandigheden, voeding, (medische)geschiedenis,etc.)
🌿Aandacht voor natuurlijke behoeften van het diersoort.
🌿We werken op oorzaak i.p.v. symptomen. Hierbij kijken we holistisch naar alle facetten rondom het dier om aangeboden problematiek bij de kern aan te pakken en een duurzame oplossing te garanderen.
🌿We geloven in maatwerk.
🌿We activeren en optimaliseren het genieuze systeem van het lichaam, “het zelfherstellend vermogen”.
🌿We werken naast natuurlijke therapieën, met ondersteunende therapieën welke het dier terug in zijn KRACHT brengt of in balans houdt. Hierbij kun je denken aan o.a. Advanced Photonic therapy, Guasha, EFT, immuuntherapie, trauma therapie, accupressuur en shiatsu massage.
🌿KRACHT op fysiek niveau ondersteunen wij door middel van voedingsadvies op maat.
🌿Dier kruid kracht heeft daarnaast ook oog voor de verbinding tussen dier en eigenaar. Hierin coachen en begeleiden wij het gehele systeem. Vanuit de visie dat als onderdelen van het systeem in balans zijn dit ten goede komt voor het welzijnswerk de gezondheid van het gehele systeem. Zo krijg je bv inzichten in persoonlijke thema’s, verstoorde verhoudingen, verbinding tussen dier en eigenaar, inzichten in wat het dier de eigenaar wilt vertellen, inzichten in fysieke en/of mentale klachten bij het dier en inzichten in verhoudingen tussen dieren onderling.
🌿We werken middels Animal Assisted Education/paarden coaching & coaching met een verscheidenheid aan technieken en methoden. We zijn gespecialiseerd in begeleidingskunde voor jong & oud. Ook voor wanneer je geen eigenaar bent van een dier ben je bij Dier kruid kracht op het juiste adres.

💚myjob