Voedingsplan op maat paard

Voeding maakt het verschil! Velen gingen jou al voor…Een voedingsplan op maat voor jouw paard.

Het aanbod aan paardenvoer en supplementen op de markt is enorm. Logisch dat je door de bomen het bos soms niet meer kunt zien. Als jouw paard klachten heeft is dit nog meer complex.

Hoe weet je nu wat jouw paard wel of niet nodig heeft aan vezels en aanvullende voedingsstoffen? Welke producten zijn wel passend en hoeveel geef je hiervan zodat er balans ontstaat?

Dier kruid kracht geeft jou tips m.b.t. voedingsmanagement en voedingsadvies op maat aan de hand van een meting op maat, direct op jouw paard.

Met ons assortiment aan testers van verschillende merken en soorten paardenvoer, vezels en supplementen kunnen wij jouw paard meten en je advies geven welk product het meest geschikt is. We komen op locatie hiervoor.

Voeding is een dynamisch proces! Wij passen het advies aan op maat van hoe jouw paard op dat moment functioneert en wat hij nodig heeft om terug in balans te komen(curatief)of zijn balans te behouden(preventief).

Je krijgt een volledig inzicht in hoe jouw paard functioneert en wat hij nodig heeft.
Alle aspecten van jouw paard die van invloed zijn op de keuze voor voeding worden hierin meegenomen, zoals bv zijn arbeid & medische geschiedenis.

Wil jij dit ook voor jouw paard?
Wil je het paardenvoer wat je nu geeft ook laten testen en advies ontvangen hoe je de voeding voor jouw paard kunt optimaliseren, neem dan contact op.

Hou onze agenda voor 2021 in de gaten… masterclass voeding paard.

Neem contact op voor voedingsadvies op maat of geef je alvast op voor de masterclass. https://dierkruidkracht.nl/home/contact/