Voedingsplan op maat kat & hond

Voeding maakt het verschil! Velen gingen jou al voor…Voedingsadvies op maat voor jouw hond of kat.
Het aanbod aan voeders en supplementen op de markt is enorm. Logisch dat je door de bomen het bos soms niet meer kunt zien.

Als jouw kat of hond klachten heeft is dit nog meer complex. Hoe weet je nu wat jouw dier wel of niet nodig heeft aan voedingsstoffen? Welke producten zijn wel passend en hoeveel geef je hiervan zodat er balans ontstaat?

Er zijn meerdere redenen waarom een voedingsplan voor jouw kat of hond waardevol is.
Je wilt inzicht in de producten die je nu geeft en onderzoeken of de voeding passend is.
Jouw dier heeft gezondheidsklachten en je wilt graag ondersteunen met de meest passende voeding.
Je hebt al vele verschillende merken voer geprobeerd en je komt er niet uit welk product nu wel of niet passend is.

Een voedingsplan kun je preventief inzetten. Het geeft inzicht in de huidige gezondheidsstatus en of jouw dier krijgt wat hij nodig heeft en geen klachten aan het ontwikkelen is. Ook curatief geeft een voedingsplan richting aan het optimaliseren van de gezondheid.

Dier kruid kracht geeft jou tips mbt voedings management en voedingsadvies op maat aan de hand van een meting op maat, direct op jouw dier. Met ons assortiment aan testers van verschillende merken en soorten voer, vezels en supplementen kunnen wij jouw dier meten en je advies geven welk product het meest geschikt is.

We komen op locatie hiervoor. Zo ervaart jouw dier geen onnodige stress.

Voeding is een dynamisch proces! Wij passen het advies aan op maat van hoe jouw dier op dat moment functioneert en wat hij nodig heeft om terug in balans te komen(curatief)of zijn balans te behouden(preventief).

Je krijgt een volledig inzicht in hoe jouw dier functioneert en wat hij nodig heeft. Alle aspecten van jouw dier die van invloed zijn op de keuze voor voeding worden hierin meegenomen, zoals bv zijn arbeid & medische geschiedenis.

Wil jij dit ook voor jouw hond of kat? Wil je het voer wat je nu geeft ook laten testen en advies ontvangen hoe je de voeding kunt optimaliseren, neem dan contact op.

Neem contact op voor voedingsadvies op maat https://dierkruidkracht.nl/home/contact/