Succesverhaal: Paard met lichte en zachte ontlasting en weinig zin om te lopen

Dit paard kwam bij Dier kruid kracht met ontlasting die licht en zacht was. In de bak liep hij met de rem erop. Hij was niet actief op zijn linker cirkels en had overall niet veel zin om te lopen. Daarnaast was hij in zichzelf gekeerd. Zeer stress gevoelig. In het verleden kampte hij met regelmatig terugkerende maagklachten.

Uit onderzoek werd zichtbaar dat op fysiek niveau de uitscheidingsorganen en de blinde darm stagneerden. Als gevolg hiervan was er een hoge toxische belasting ontstaan. Wat invloed uitoefende op neurologisch en hormonaal niveau. Zijn levensenergie was laag. Hij voelde zich niet fit en er was onvoldoende weerstand.

Op mentaal niveau was er emotioneel sprake van stress door onthechting. Wat tevens invloed had op neurologisch niveau.

Met behulp van ondersteunende natuurlijke therapieën functioneerden organen en orgaansystemen weer optimaal en deze week liet het halfjaarlijkse preventie consult zien dat hij nog steeds in balans is.

Hij is niet meer in zichzelf gekeerd, heeft weer zin in activiteiten en maakt meer contact met zijn stalmaatje. Ze worden nu zelfs groomend samen gesignaleerd. En zeg nu zelf….hij ziet er geweldig uit!

Met preventie advies voor de komende periode kan zijn eigenaar hem nu in balans houden en weer genieten met een grote G! 🤩

Love my job💚🌿