Succesverhaal: Hoestklachten paard

Deze knappe merrie werd op 15 juni aangeboden aan Dier kruid kracht met hoestklachten. Reguliere behandeling met chemische middelen gaf geen resultaat. Haar hooi werd inmiddels natgemaakt en ze stond op rust. Haar energie was nihil.

Er bleek uit onderzoek geen longproblematiek, wel sprake van een verstoring in de lever functie waardoor er een toxische belasting is ontstaan. Dit geeft symptomen zoals een overgevoelige huid, brandend maagzuur, diarree, vermoeidheid, frustratie en boosheid, hoestklachten en slijm opgeven.

Met ondersteunende natuurlijke therapieën was zij na 14 dagen terug op droog hooi & liep zij vol energie haar rondjes buiten. De hoestklachten zijn in zijn geheel verdwenen.

De controle liet zien dat de lever terug optimaal functioneert. We hebben advies kunnen geven om de toxische belasting op te heven en met preventief advies voor het komende half jaar kunnen deze klachten in de toekomst voorkomen worden en de lever in balans gehouden worden. Met wat aanvullende tips aan maatregelen is deze knappe dame weer blij en fit.

& Hoe leuk dat ze binnenkort mee mag met haar eigenaresse op een gezellige trail in de mooie natuur.

We wensen jullie enorm veel plezier samen.