Jij bent de BOM… met deze kleurrijke kruidenbar ‘bommetjes’ vier jij samen met jouw dier elke dag dierendag.

“Dierendag is een bijzonder moment om er eens extra bij stil te staan dat het elke dag dierendag kan zijn en dat we dieren onafhankelijk van de mens kunnen maken, als wij mensen ze als actief dier kunnen gaan zien.”

Mijn naam is Corine Poldervaart, Veterinair Natuurgeneeskundig therapeut en gespecialiseerd in Applied Zoopharmacognosy. Ik vier elke dag dierendag door elk dier een stem en keuze te geven om zijn balans zelf te herstellen en te behouden. In binnen en buitenland vindt mijn kruidenbar-methode® zijn weg. Als het gaat om gezondheidsvraagstukken binnen de gedomesticeerde en in gevangenschap levende dierenwereld, voorzie ik met mijn expertise elke vraag van een antwoord op maat en deel ik mijn kennis, ervaringen en inzichten met succes.

Mijn missie is zelfredzaamheid voor dier en mens en met de biologische wilde kruiden zaden in deze ‘bommetjes’ zorg ik dat dit voor iedere dieren eigenaar nu binnen handbereik ligt. De planten die uit de biologische wilde kruiden zaden groeien voorzien in instinctieve mogelijkheden voor zelfmedicatie voor elk diersoort. Een krachtig recept op basis van de wetenschap Applied Zoopharmacognosy. Ook de vlinders, bijen en hommels genieten mee.

Geef jouw dier de regie en verschuif jouw rol van ingrijpen naar faciliteren. Zo spreek je de taal van jouw dier. Ze vinden het niet alleen geweldig, zo komt een dier goed in zijn vel te zitten door een intern goed functionerende fysiologische fabriek.

Dieren en planten zijn samen geëvolueerd en hebben een relatie opgebouwd, waar elk dier gezondheid voordeel uit kan halen als ze die mogelijkheid aangereikt krijgt. De planten prikkelen alle zintuigen met hun secundaire metabolieten.

Zaden zijn een duurzame bron van leven. Het is super leuk om zelf mee aan de slag te gaan, planten te zien ontwikkelen van zaad tot kleurrijke en geurige kruidenplant en hiermee ook nog eens bij te dragen aan zelfredzaamheid en biodiversiteit. Pluk er gerust zelf ook een enkelvoudig kruid van die jou aanspreekt, voor een heerlijke kop thee.

Gooi en groei jouw kruidenbar ‘bommetjes’ op een passende plek. Je hoeft ze niet in te graven, je drukt ze licht in de aarde. Wacht op de regen of gebruik de gieter. Na een paar dagen barsten ze open en zie je kleine plantjes verschijnen. Vervolgens duurt het nog 8 weken voordat jouw dier, jij en de vlinders en bijen kunnen genieten van de eerste wilde kruiden en bloemen. De natuur doet zijn werk.

Op elke verpakking vind je een QR code: ik bespreek met jou wat deze kruidenbar bommetjes zo speciaal maakt, hoe ze tot stand zijn gekomen, de wetenschap achter zelfmedicatie en verdiepende informatie over de inhoud en kruidenbar-methode®.
Wil jij ook verduurzamen en vergroenen? Jouw dier een stem en keuze geven?
Je kunt aan de slag… https://dierkruidkracht.nl/winkel/