Mijn naam is Corine Poldervaart, enthousiaste eigenaar en betrokken (paarden) coach & veterinair natuurgeneeskundig therapeut binnen mijn praktijk “DIER KRUID KRACHT”. Een praktijk waar je terecht kunt voor veterinaire natuurgeneeskunde voor diersoort kat, hond & paard. Waarbij de kracht ligt in het opsporen van de oorzaak van de aangeboden problematiek. Met oog voor dier & mens.

Daarnaast biedt ik coaching, coaching met inzet van paarden en Animal Assisted Education & Intervention. Ik verzorg met veel plezier workshops, masterclasses, lezingen, demonstraties & trainingen.

Mijn kennis en ervaring als gediplomeerd agoog, adviseur, coach, paarden coach, veterinair natuurgeneeskundig therapeut en Animal Assisted Educator/Intervist breng ik allemaal samen in mijn praktijk en zijn helpend in het oplossen van aangeboden problematiek. Hiermee behaal ik een hoog percentage goede resultaten.

Ik ben een gedreven persoonlijkheid, kritisch, emphatisch , zeer leergierig en volg jaarlijks vele trainingen en cursussen binnen mijn vakgebied(en) om van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte te blijven en hiermee de beste zorg te kunnen leveren.

Met veel enthousiasme schrijf ik artikelen voor vakbladen over thema’s in mijn vakgebied. Het delen van mijn kennis opgedaan door ervaring vanuit de praktijk en opleiding de afgelopen 25 jaar zijn voor mij een belangrijk onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden. Zie publicaties.

Wanneer een dier met een klacht wordt aangeboden ben ik zeer secuur en laat ik niet los tot het probleem is opgelost.
Ik weet verbindingen te leggen tussen oorzaak en gevolg door mijn analyserend vermogen en onderzoekend karakter. Healthy Happy Teamwork © zijn voor mij de kers op de taart.

Healthy Happy Teamwork© kat, hond en paard.