Hoe soepel voelt de rug van jouw paard?

Hoe soepel voelt de rug van jouw paard? Als inwendige processen in balans zijn zie je dat er een deinende golfbeweging aanwezig is zoals te zien in dit filmpje en voel je dat spieren en de hele bovenlijn soepel zijn. Als dat bij jouw paard niet het geval is, is dat een symptoom van een onderliggend probleem. Bijvoorbeeld door niet passende voeding, tekorten aan voedingsstoffen, stofwisselingsproblemen, slecht functionerende lever die onvoldoende het bloed filtert, stagneerde nieren die onvoldoende afvalstoffen uitscheiden, toxinen die in het bindweefsel worden opgeslagen, melkzuren die opgeslagen worden in spieren, endocriene problemen, etc. Deze problemen los je alleen op van binnen uit! In de praktijk komen we dit bij 9 op de 10 paarden tegen. Deze paarden kunnen onmogelijk goed functioneren in hun arbeid. Zij stagneren in de neerwaarts-voorwaartse beweging, kunnen het hoofd niet laten zakken en hun bekken nauwelijks kantelen waardoor ondertreden niet lukt en zelfs pijnlijk is.

Wil je jouw paard verbeteren omdat je bv actief bent in de sport? Wil je deze klacht verhelpen en grotere problemen voorkomen? Neem contact op.

We helpen je graag verder.

Hoe soepel voelt de rug van jouw paard? Als inwendige processen in balans zijn zie je dat er een deinende golfbeweging aanwezig is zoals te zien in dit filmpje en voel je dat spieren en de hele bovenlijn soepel zijn. Als dat bij jouw paard niet het geval is, is dat een symptoom van een onderliggend probleem. Bijvoorbeeld door niet passende voeding, tekorten aan voedingsstoffen, stofwisselingsproblemen, slecht functionerende lever die onvoldoende het bloed filtert, stagneerde nieren die onvoldoende afvalstoffen uitscheiden, toxinen die in het bindweefsel worden opgeslagen, melkzuren die opgeslagen worden in spieren, endocriene problemen, etc. Deze problemen los je alleen op van binnen uit! In de praktijk komen we dit bij 9 op de 10 paarden tegen. Deze paarden kunnen onmogelijk goed functioneren in hun arbeid. Zij stagneren in de neerwaarts-voorwaartse beweging, kunnen het hoofd niet laten zakken en hun bekken nauwelijks kantelen waardoor ondertreden niet lukt en zelfs pijnlijk is. Wil je jouw paard verbeteren omdat je bv actief bent in de sport? Wil je deze klacht verhelpen en grotere problemen voorkomen? Neem contact op. We helpen je graag verder. #dierkruidkracht #bewegingsklachten

Geplaatst door Dier Kruid Kracht op Vrijdag 22 mei 2020