HIDE-N-SEEK

Healthy Happy Teamwork©️ is…HIDE-N-SEEK.
Aandacht voor de mentale gezondheid van jouw paard.
Leer samen SPEUREN🔎 (SENT WORK) Een wereldwijde nieuwe discipline voor paard & eigenaar.

Het levert jullie positieve effecten op voor welzijn, gezondheid en gedrag & versterkt jullie als team.
Speuren sluit aan op de natuurlijke behoeften van jouw paard en vergroot zijn comfortzone.
Het zorgt dat jouw paard mentaal uitgedaagd wordt, ontspannen raakt en zijn energie kwijt raakt. Het draagt bij aan het vergroten van de concentratie en socialisatie. Bij het activeren van het natuurlijke seeking systeem van het paard, wordt het produceren van endorfine geactiveerd. Hierdoor voelt jouw paard zich goed.

Voor paarden die gedragsproblemen hebben, die terug getrokken zijn, onder hoge spanning en stress staan, ter verbetering van de samenwerking tussen paard en eigenaar/verzorger, voor de bevordering en ontwikkeling van de biomechanica, voor jonge paarden om vertrouwd te raken met hun omgeving en de verbinding met hun eigenaar te bevorderen, voor senioren die gepensioneerd zijn of paarden die niet meer bereden kunnen worden, ter ondersteuning van een revalidatie periode en voor elk paard ter afwisseling en uitdaging.

Het verlaagt stress, geeft minder schrikreacties, een gevoel van welbevinden en plezier, een betere socialisatie en een beter gebruik van het lichaam.

Speuren is voor ieder paard! Het is heel leuk om samen te ondernemen en zorgt voor afwisseling met fysieke activiteiten. Zo creëer je balans tussen mentale en fysieke gezondheid. Het empowert jouw paard. Hij kan iets doen, wat jij niet kunt, dat maakt zowel jouw paard als jezelf trots.

Leer hoe je zelf aan de slag kunt met jouw paard en het volgen van een voetstapspoor.
Leer hoe je een goed spoor legt.
Leer welke uitdagingen je tegen kunt komen. Hoe je deze kunt herkennen.
En voor de langer termijn….Leer mensen opsporen.

Met een Hide-N-Seek speur sessie leer je meer over het reukorgaan van jouw paard en de correlatie met zijn hersenen.
Je krijgt inzicht in de voordelen die het speuren voor jouw paard heeft. Je kunt hierna zelf starten met het volgen van sporen.

In 2021 starten we met HIDE-N-SEEK.
Boek nu jullie speurtocht🔎.
Creër Healthy Happy Teamwork ©️