HEALTHY HAPPY HORSE FESTIVAL

Tijdens dit festival brengen wij jou een mooi online programma waarmee jij Healthy Happy Teamwork©️creëert voor jou en jouw paard(en). De leukste en meest deskundige sprekers brengen wij voor jou bij elkaar om vanuit het holistisch perspectief met jou te praten over paarden, hun welzijn, gezondheid, geluk, gedrag en hoe wij hun nog gezonder en gelukkiger kunnen maken.

Wij willen hiermee bruggen slaan tussen de allopathie & natuurgeneeskunde ter bevordering van de gezondheid van jouw paard. Wij geloven in een toekomst waarbij complementaire en multidisciplinaire gezondheidszorg samenwerken. Zo creëer je Healthy Happy Teamwork©️

Vanuit holistisch perspectief brengt een deskundig gezelschap jou hun expertise. Samen en toch fijn vanuit jouw eigen huis!

Het programma is powered by Dier kruid kracht.

9u30 KICK-OFF, waarop de volgende onderwerpen en sprekers volgen tijdens het Festival:

10u ~ “De intelligentie en het gevoelsleven van het paard” door Esteban Rivas psycholoog en filosoof vanuit het Instituut voor Dieren in Filosofie en Wetenschap.

11u~ “Wat maakt een paard Unhappy?” door Dr. Eduard Deckers, dierenarts en bekwaamd in de sjamanistische heelwijze.

12u~ “ W.O.W. Samen Werken aan Optimaal paard Welzijn” een wetenschappelijk concept i.s.m. Equus Research (bioloog, klinisch etholoog en onafhankelijk wetenschapper Machteld van Dierendonck) gepresenteerd door Anne Muller van het Akasha College.

13u~ “Een holistische blik op ziekte en gezondheid aan de hand van een case study” door Corine Poldervaart, veterinair natuurgeneeskundig therapeut en eigenaar van Dier kruid kracht.

14u~ “Gezondheid op celniveau”Voeding gezien vanuit de Klinische Psycho Neuro endocrino Immunologie(kPNI) en Ruwvoer anders” door Natascha Bos van de Blauwe Hengst en Sietske Metz van Paard & Plant.

15u~ “Pijnherkenning bij paarden en ezels” door Dr. Thijs van Loon, dierenarts verbonden aan de Universiteit van Utrecht en Europees Specialist Veterinaire Anesthesiologie en Pijnbestrijding.

16u-/17u30~ “Hersenwerk voor paarden” door Tamara Dorresteijn gedragsdeskundige en eigenaar van Equine Solutions, hersenwerk voor paarden en passive Physio.

~ “Passive Physio” door Tamara Dorresteijn gedragsdeskundige en eigenaar van Equine Solutions, hersenwerk voor paarden en passive Physio.

17u30~ “The story of Shafai” door Zefanja Vermeulen, oprichter en eigenaar van Equinestudies.

~ Gedurende het Festival geeft Femke Dölle jou een impressie hoe je net dat stapje extra kunt zetten om jouw paard te voorzien in zijn basisbehoeften.

Dit aanbod is uniek in Nederland! Met deze informatie zet jij met jouw paard een stap richting optimale gezondheid en welzijn. Dat gun je elk paard.

Het beloofd een fantastisch leerfeestje te worden🥳.

We verwelkomen je graag op het Healthy Happy Horse Festival©️2021🖐🏻

We starten om 9.30 uur en de verwachting is dat we afronden rond 19.00 uur.

Een programma van ruim 8 uur! Met terugkijkmogelijkheden. En dat allemaal voor het fantastische bedrag van € 25,-
Jij kunt erbij zijn 🥳💪🏻

™️ To BUY youre ticket, get connected and join this fabulous party.

TICKETS https://dierkruidkracht.nl/healthy-happy-horse-festival…/