Eerste hulp shampoo: Klinkt allemaal super interessant toch?

Klinkt allemaal super interessant toch? Eerste hulp shampoo’s. Die ook nog eens beloven dat het “natuurlijk” is, niet schadelijk is en niet het immuunsysteem aantast. En jouw probleem oplost. En dat allemaal in 1 potje. Wauw. Wie wil dat nu niet?

Wist je dat het al schadelijk is als je met wat voor shampoo dan ook wast?

De eerste fysieke barrière speelt een belangrijke rol in het immuunsysteem: dit zijn de huid en slijmvliezen. Die wil je graag in tact houden. Zo blijft het dier gezond.

Wij raden je wassen shampoo af.
Heb je weleens een kat, hond of paard in de natuur gezien die zich met shampoo wast? Jouw dier rolt liever in de modder, het zand, gras of in de sloot, hoe viezer hoe fijner ze het vinden en dat doen ze niet voor niets. Dat is natuurlijk gedrag en daarmee onderhouden ze o.a. hun vacht. Alleen vindt de mens dat niet zo fijn.
Wij willen onze dieren “te schoon”.
Wil jouw dier dat ook denk je?

Dit is wat er in deze middelen o.a. zit: Geëlektrolyseerd water (H2O)(99.97%), Natriumchloride (NaCI), Natriumhypochloriet (NaOCI), & Waterstofhypochloriet (HOCI)

Wij hebben voor je op een rij gezet wat dit betekend:
Wist je dat dit puur chloor, bleekmiddelen en zout is? Wat verkocht wordt als desinfectie middelen. Hartstikke schadelijk voor je dier!
Deze shampoos zijn absoluut niet natuurlijk! Hiermee tast je juist de huid en slijmvliezen aan. Hiermee zorg je voor een zwak immuunsysteem. Als deze verzwakt raken kunnen ziektekiemen het lichaam binnendringen met als gevolg “ziekte”. Dan ben je ver weg van je doel. Wel schoon, maar ondertussen ziek.

Heeft jouw paard, kat of hond huidklachten? Dan is dat een teken dat er meer aan de hand is! De huid is een uitscheidingsorgaan en die komt in actie als de andere uitscheidingsorganen stagneren in hun functie. Je lost helaas niet een probleem op aan de buitenkant van het dier. Als dat zo was, was er nu al geen dier meer ziek. Je kunt alleen problemen oplossen als je de kern te pakken hebt. Ga dus niet zelf dokteren met “middeltjes”. Laat je paard helemaal in kaart brengen, spoor de oorzaak op en ga aan de slag met een behandelplan op maat. Je bespaart jezelf een hoop geld.

Wil je een schoon paard van buiten zorg dan voor een schoon paard van binnen!
Inside-out! Zo werken wij bij Dier kruid kracht. Bespaar je geld aan shampoos, zalfjes, sprays en pak een probleem een anders aan.

Vragen ? 📞 0623501127