Dier kruid kracht was eind mei bij deze kanjer op huisbezoek en begin augustus was het tijd voor een controle.

😺Tim werd aangeboden met klachten zoals dunne ontlasting met bloed, ontstoken tandvlees en tandsteen, (hiervoor werd hij jaarlijks regulier onder narcose behandeld). Hij kauwde zijn brokken niet goed, at plastic en was regulier gediagnosticeerd met een maag-darmontsteking, waardoor hij uitgedroogd was (hiervoor is hij in het dierenziekenhuis opgenomen geweest).

Bij onderzoek van Tim werd zichtbaar dat zijn uitscheidingsorganen stagneerden wat zichtbaar effect had op zijn stofwisseling en spijsvertering. Ook was er sprake van een infectie met als gevolg een ontstekingsreactie. Er waren tekorten ontwikkeld aan eiwitten, aminozuren, enzymen, mineralen en vitaminen en zijn voeding was niet passend.

Met natuurlijke therapieën hebben we zijn lever in zijn functie ondersteund waardoor de nieren hun functie ook weer konden uitvoeren. De lever kon hierdoor het bloed beter filteren en voedingsstoffen afgeven en nieren waren weer in staat afvalstoffen af te voeren.

De infectie werd verholpen waardoor de ontsteking onder controle kwam. Het gebit was schoon en de nare geur weg. Tim kreeg een voedingsadvies op maat en tekorten werden aangevuld, waardoor de stofwisseling en spijsvertering geoptimaliseerd werden. Zichtbaar aan zijn vacht en gedrag.

Tim zijn lichaam wordt nog verder opgeschoond en met advies met betrekking tot maatregelen, zoals het puzzelen door middel van spel om het brein te activeren en hem tegemoet te komen in zijn natuurlijke behoefte om te jagen en voedsel te zoeken en een anti schrok bakje om hem wat rustiger te laten eten en hem iets meer en verdeeld over de dag zijn voeding te geven, gaat de eigenaresse de komende tijd aan de slag.

Zowel Tim als eigenaresse zijn tevreden.

Tim vindt het puzzelen heel leuk.

Ze schreef er een mooie recensie over☺️