Coaching met inzet van paarden KRACHT

Paarden coaching is ervaringsgericht leren met feedback van het paard.
De expertise van Dier kruid kracht ligt op het gebied van complexe individuele vraagstukken.
Onze dienstverlening kenmerkt zich door het inzetten van paarden coaching en het in zeer korte tijd tot de kern van een probleem komen en de oorzaak achterhalen. Het paard maakt bewust en geeft inzichten waardoor alleen daar waar nodig begeleiding en ondersteuning ingezet hoeft te worden en op die manier verkorten we interventies. Het boekt in korte tijd grote resultaten en helpt mensen op een krachtige manier op weg. Paarden KRACHT voor mensen is in die zin niets teveel gezegd.

Op individueel niveau helpt paarden coaching vooral (onbewuste) thema’s zichtbaar te maken.
Het komt met regelmaat voor dat iemand denkt het eigen thema te kennen en daar zijn hulpvraag op gericht is en dat blijkt dat er een dieper liggende oorzaak speelt. Het paard is hierin leidraad. Die reageert op wat er nu is. Hierdoor ontstaat inzicht in de situatie en ervaar je ruimte en vrijheid om er op een andere manier naar te kijken en mee om te gaan.

Een paard ziet jou als onderdeel van zijn kudde. Een paard weet vanuit zijn instinct dat hij alleen overleefd wanneer de kudde overleeft en deze in harmonie leven met elkaar. Een mens als individu is ook onderdeel van een kudde, een systeem. Hierbij kun je denken aan familie, vrienden, sportvereniging en werk. Deze systemen hebben allemaal hun eigen geschiedenis, regels en dynamieken. Wanneer je onderdeel bent van een systeem, heb je toegang tot alle informatie over dat systeem als geheel. Dit ligt opgeslagen in jou als individu. Je kunt dit jouw innerlijke kudde noemen. Wanneer deze innerlijke kudde, om wat voor reden dan ook, niet compleet of op orde is, registreert het paard dit en zal hier instinctief op reageren. Paarden registreren dit direct. Zij maken dit zichtbaar en communiceren dit met hun lichaamstaal. Wanneer je deze taal (h)erkent, leest en vertaald naar jouw situatie, jouw innerlijke kudde, kan het bewust maken, inzichten geven en situaties ontknopen. Hierdoor ontstaat beweging.

Uniek en resultaatgericht leren met behulp van PAARDENKRACHT!

Door de ogen van het paard.

Paarden zijn bijzondere coaches. Een paard is heel sensitief, maakt verbinding met jou in het hier & nu en reageert heel sterk op hoe jij je van binnen voelt. Feilloos voelen ze je aan. Reacties van het paard zijn puur, eerlijk en onbevooroordeeld.

Je stapt bij ze in de bak en ze resoneren met jou. Zonder er een goed of fout aan te verbinden laten ze met hun lichaamstaal zien wat zij voelen bij jouw gedrag en jouw houding. Ze maken je bewust van gedachten, gevoelens en overtuigingen die je hebt. Als je je daar bewust van bent kun je toewerken naar gedragsverandering. Een paard dient daarbij als hulpmiddel om bewust te maken en inzichten te geven.

Coachen met paarden raakt de kern.

“The journey of a thousand miles, begins with a single step”

-Lao Tzu-
  • Heb jij persoonlijke vraagstukken en wil je jezelf ontwikkelen?
  • Wil jij jouw kwaliteiten ontdekken?
  • Wil je jouw valkuilen onderzoeken?
  • Wil je bewust worden van jouw thema’s?
  • Wil je ontdekken wat echt belangrijk voor jou is?

Dan is coaching met paardenkracht iets voor jou!

  • ERVARINGSGERICHT LEREN!
  • ZUIVER, PUUR NATUUR & ZEER KRACHTIG!
  • No-nonsense feedback,
  • To the point!
  • Zonder oordeel.

WIL JIJ WETEN WAT DEZE PAARDENKRACHT VOOR JOU KAN BETEKENEN? Of heb je vragen?

info@dierkruidkracht.nl of 06-23501127