Hoe goed je ook voor jouw hond zorgt, het kan gebeuren dat hij toch ziek word of niet lekker in zijn vel zit.

Wat kan natuurgeneeskunde voor jouw hond doen?

Een paar voorbeelden waarbij natuurgeneeskunde zeer geschikt is:

  • Huidklachten
  • Oorontsteking
  • Diarree
  • Artrose
  • Gedragsproblemen

Uiteraard kun je met veel meer klachten en problemen bij ons terecht, ook als je deze niet terug kunt vinden op de website. Neem contact met ons op wanneer dat het geval is, dan bespreken we graag met jou persoonlijk waar je tegenaan loopt met jouw hond en waar wij jullie kunnen helpen om dat op te lossen.
Jouw hond is uniek en geen één klacht is hetzelfde. Daarom heeft jouw hond ook geen behandelplan op basis van protocollen nodig, maar op basis van wie jouw hond is en op basis van de diepere oorzaak achter de klachten. Met dat als uitgangspunt ontstaat er een behandelplan waarin de gezondheid van jouw hond centraal staat en een structurele en blijvende oplossing voor zijn klachten als resultaat heeft!

Voorkomen is beter dan genezen

Een groot deel van ons werk bestaat uit preventieve zorg, want het liefst willen wij dat jouw hond helemaal niet ziek wordt. Dat doen wij door te zorgen dat jouw hond mentaal, fysiek en energetisch in balans is. Concreet houdt dat in dat wij je kunnen helpen jouw hond een verzorging te geven die dicht bij zijn natuur staat. Voeding uitkiezen die 100% bij hem past, de juist leefomgeving en de juiste spellen als mentale uitdaging. Maar over ook een verstandig vaccinatiebeleid en gezond gebruik van ontworm- en ontvlooi medicatie. Er zijn veel factoren die invloed hebben op het welzijn van jouw hond.