Succesverhaal: Niet te berijden paard weer op de rit!

Deze kanjer kwam 8 weken geleden bij Dier kruid kracht. Bij aanvang van de behandeling had hij erge jeuk, zijn achterbenen lagen open en er werd gedacht aan mijten. Hij had last van Head shaking en had last van hoesten. Zijn liezen waren kaal en schilferig. Verder liep hij voor niet rad. Ruim een jaar was hij niet buiten geweest voor een wandeling of rit omdat hij dan volledig door het lint ging en niet te houden was. Er werd gedacht aan oogklachten.

Na uitgebreidt onderzoek werd zichtbaar dat zijn immuunsysteem verzwakt was en de slijmvliezen beschadigd.
Zijn nieren stagneerden in de functie van uitscheiding. Hierdoor was het lichaam toxisch belast. Deze toxinen blokkeerden het bewegingsapparaat voor. Daarnaast waren er tekorten ontwikkeld aan mineralen en vitaminen en blokkeerden supplementen de lever.

Met ondersteuning van natuurlijke therapieën, aanvullingen en aanpassingen in de voeding, inzet van hersenwerk en passieve physio zijn organen en orgaansystemen terug in balans. De buitenritten en wandelingen gaan weer prima zonder onrust.

Groen licht om met ondersteuning van een plan weer lekker op te gaan bouwen in arbeid en te gaan genieten. Deze pony zien we over een half jaar voor een preventie consult terug.

L💚VE MY JOB! 🌿

ZENNNN met veterinaire natuurgeneeskunde

Tijdens het consult ZENNNN🙏🏻 8 weken geleden kon hij niet stil staan.

Geplaatst door Dier Kruid Kracht op Woensdag 29 juli 2020