Consult mogelijkheden

Welke koers is passend voor jouw dier? Ontdek het hier…

Wij bieden jou nieuwe en andere inzichten vanuit een holistisch perspectief en vanuit de natuurgeneeskunde. Hiermee maken wij het verschil voor jouw dier!

Wij zijn altijd bereid om met jou mee te denken in mogelijkheden voor jouw situatie. Neem gerust contact op, voor overleg wat jouw situatie het beste past.

Wij bieden preventie consulten om (grotere) problemen te voorkomen en behandeltrajecten om een chronische klacht duurzaam te verhelpen.

Advies bieden wij in verschillende vormen.

ONLINE consult

Een consult met beeldvorming biedt jou inzicht. Tijdens een online anamnese consult gaan wij met jou in gesprek over de hulpvraag, de aard van de klacht en jouw dier, de leefomstandigheden en de algemene situatie rondom de klacht. Voorafgaand aan onze afspraak ontvang je een vragenlijst.
We vragen jou zo mogelijk om met tablet of telefoon het dier, en specifieke details, in beeld te brengen. Dit mag ook m.b.v. recente foto’s en filmpjes van het dier en zijn leefomgeving.

Voorafgaand een analyse meting van organen en orgaansystemen, op basis van samples van toegestuurde haren, mest en/of urine, voeding, supplementen en medicatie is onderdeel van het anamnese consult en levert aanvullende informatie op. Alle gegevens bij elkaar leiden tot een conclusie. Op basis van die conclusie ontvang je advies op maat die voor jou praktisch uitvoerbaar is. Dit advies wordt mondeling (opname online consult) toegelicht en waar nodig schriftelijk aangevuld.

Een online consult kan uitkomst bieden bv als je snel inzichten wilt vergaren, als jouw dier in het buitenland verblijft of ter overbrugging tot een live consult.

Analyse samples

Aan de hand van de verkregen gegevens die je aanlevert en de hulpvraag voeren we een analyse uit op -de door jou opgestuurde- samples. Op basis van de verkregen gegevens wordt een conclusie getrokken. Vervolgens ontvang je per mail of telefonisch advies op maat die voor jou praktisch uitvoerbaar is.

LIVE Consult op locatie

Het is mogelijk dat wij jouw dier LIVE op zijn verblijf locatie bezoeken en jouw dier volledig in kaart brengen.
Middels een anamnese, klinisch onderzoek, diagnostische testen onderzoeken wij de oorzaak van de aangeboden problematiek. Onderdeel van het consult is een analyse meting van organen, orgaansystemen, voedingsstoffen, voeding, supplementen en evt. medicatie. Deze onderzoeken leveren alle benodigde informatie op. Alle gegevens bij elkaar leiden tot een conclusie. Op basis van die conclusie ontvang je direct een recept met advies op maat waarmee je zelf aan de slag kunt.

Begeleiding en ondersteuning

Tijdens behandeling naar keuze, vindt er geleiding en ondersteuning plaats via WhatsApp, online, telefoon of mail.
Dit wordt vooraf met jou besproken.

Meer informatie

Wil je overeggen wat de beste vorm is passend bij de situatie van jouw dier?
Wil je meer informatie of vind je het prettig nog het een en ander toegelicht te krijgen?
Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via 06-23501127 of per mail via info@dierkruidkracht.nl