Coaching bij (alle soorten) angst

Perfectionisme, pleasen, controle willen hebben, moeite met het aangaan van contacten en relaties, moeite hebben met assertiviteit en grenzen stellen, moeite met veranderingen; dit zijn allemaal voorbeelden van situaties waarin angst, vaak onbewust, een centrale rol kan spelen. Maar ook bijvoorbeeld angst tijdens het paardrijden zijn situaties waarin we jou kunnen ondersteunen.

Je leert omgaan met angstige emoties, je word bewuster van automatische patronen en leert hoe je andere keuzes kunt maken. Daarnaast ga je inzien dat je je angst niet bent maar je angst hebt (een groot verschil!) en leer je regie krijgen, contact maken met je jezelf en ontwikkel je zelfvertrouwen en kracht.

Vaak richten we ons op de korte termijn en willen we het probleem zo snel mogelijk opgelost hebben. Tijdens de coaching kan het zijn dat onderliggende gevoelens van ontevredenheid, die eerder werden genegeerd, naar de oppervlakte komen. Het is belangrijk problemen bij de oorsprong aan de pakken.

Het is mijn missie om jou op een onbevooroordeelde manier te faciliteren in jouw proces. Dit kan op diverse manieren vorm gegeven worden. De vorm wordt in een intake met jou besproken aan de hand van jouw vraag en wat jij nodig hebt. Op basis van jouw wensen spreken we een plan van aanpak af.

Neem gerust vrijblijvend contact op.

!