Kleurrijke voedende Blossombs

Hoi ! Ik ben Corine, van Dier Kruid Kracht.

Wat leuk dat je Blossombs kruiden ‘bommetjes’ hebt ontdekt. Een natuurlijke gezonde aanvulling voor elk dier(soort). Ik vertel je er graag meer over…

Het zaden recept in jouw kruiden Blossombs is zorgvuldig samengesteld door mij.

Het is mijn vak als Veterinair Natuurgeneeskundig Therapeut om elk dier(soort) te voorzien van voedende stoffen die in zijn geheel bijdragen aan een optimale gezondheid.

Corine Poldervaart van Dier Kruid Kracht is gediplomeerd en aangesloten bij:

Ik heb in de samenstelling rekening gehouden met een breed palet aan planten, hun inhoudsstoffen en hoe dit bijdraagt aan gezondheid voor elk dier(soort).

Wist je dat jouw dier vanuit zijn instinct in staat is om zijn gezondheid zelf aan te sturen? Dat noem je het toepassen van zelfmedicatie gedrag.

Blossombs kruiden ‘bommetjes’ moedigen jouw dier aan en stellen jouw dier in staat om zichzelf te voorzien in voedende stoffen die fysieke en mentale behoeften aanvullen of in balans houden.

Ik ontwikkelde de Dier Kruid Kracht KRUIDENBAR-methode® om elk dier(soort) te voorzien van zelfmedicatie mogelijkheden om de gezondheid zelf aan te sturen.

Lees hier meer… https://dierkruidkracht.nl/zelfmedicatie/

“Kleuren in de natuur”…. ontdek!

De natuur SLIM inzetten!

Rood en zijn betekenis in de natuur
Rood bevordert de kwaliteit van het bloed.
Learn More
Geel en zijn betekenis in de natuur
De paardenbloem heeft net als kamille, venkel en guldenroede, die je terug vindt in jouw kruiden blossombs 'bommetjes' een gele bloem. Geel is de kleur van de bloemen die ondersteuning bieden in de spijsvertering.
Blauw en zijn betekenis in de natuur
Blauwe bloemen hebben een koelend en stabiliserend effect. De bloemen van de Salie, Wilde chicorei en Vlas in jouw Blossombs zijn hiervan voorbeelden.
Dier Kruid Kracht logo

Lees hier alles over jouw Blossombs https://www.blossombs.nl/