Zelfmedicatie = De natuur SLIM inzetten! 

Hoera! Jouw dier kiest vanaf deze ‘dierendag’ zelf zijn remedies.
Elke dag is een feestje!  
 

Dier Kruid KRACHT
kruidenbar “bommetjes van Blossombs voorzien de instinctieve behoeften van elk diersoort om de individuele gezondheid zelf aan te kunnen sturen. Met deze biologische, wilde kruidenzaden biedt je jouw dier deze mogelijkheid.

Een uniek recept op basis van de wetenschap Applied Zoopharmacognosy, volgens de Dier Kruid Kracht kruidenbar-methode®Hoi ! 

Wat leuk jou hier op mijn website te mogen ontvangen en te mogen vertellen over de Unieke Dier Kruid KRACHT kruidenbar ‘bommetjes’, het ontstaan en mijn missie.                                                                                                                                                                                                                                                                  Dier Kruid Kracht kruidenbar ‘bommetjes’ bieden veel voordelen. Ontdek en onderzoek het op mijn website. 

Welkom! 

Mijn naam is Corine Poldervaart.       Gepassioneerd Veterinair Natuurgeneeskundig therapeut gespecialiseerd in Applied Zoopharmacognosy.

Eigenaar praktijk Dier Kruid Kracht en de Dier Kruid Kracht Kruidenbar-Methode®

 

                                    “Ik plant graag een zaadje, in de grond en in jouw hoofd”  

     Zaden zijn het begin van ‘nieuw leven’. Start jij ook vandaag? 

 

Het bladgroene Dier Kruid Kracht kruidenbar ‘bommetje’ bevat mijn persoonlijke kruidenbar recept, waarmee jij jouw dier zijn stem en keuze terug geeft om zijn gezondheid zelf aan te kunnen sturen. 

Het is mijn missie de zelfredzaamheid van jouw dier en jou te bevorderen op een duurzame wijze. Ik zie een toekomst voor mij waarin jouw dier duurzaam gezond is, aansluitend op het actieve instinctieve gedrag wat jouw dier in zich heeft om zelf op zoek te gaan naar individuele remedies om in balans te blijven of te komen.   

Geïndividualiseerde natuurlijke gezondheidszorg is een noodzaak in een tijdperk waarin we kampen met vele uitdagingen.

Hierbij verleg ik graag jouw focus naar de zieke en niet de ziekTe! 

Ik ontwikkelde voor jouw dier de Dier Kruid Kracht Kruidenbar-methode® Hiermee breng ik zelfmedicatie mogelijkheden naar jouw dier, wanneer jouw dier niet in zijn natuurlijke omgeving leeft. Zo kan jouw dier daar waar nodig zichzelf ondersteunen en zijn zelfredzaamheid bevorderen, op een voor iedereen betaalbare wijze.  

Jouw rol als eigenaar verschuift van ingrijpen naar faciliteren.
Een nieuw begin.   

 

Dier Kruid Kracht Kruidenbar ‘Bommetjes’ vol gezondheid creëert geluk!  

Ik vertel jou er graag meer over…

Het zaden recept in jouw Dier Kruid Kracht Kruidenbar ‘bommetje’ van Blossombs is zorgvuldig samengesteld vanuit mijn opgedane kennis en kunde, ervaring en inzichten, afgestemd op het fysiologische systeem van jouw dier. 

Het Kruidenbar ‘bommetje’ voorziet in een diversiteit aan planten en hun inhoudsstoffen waarmee jouw dier de mogelijkheid heeft om zelfstandig te detecteren en selecteren wat hij kan gebruiken om de balans te behouden of te creëren.

Dieren zijn geëvolueerd om actief, instinctief zelfmedicatie gedrag toe te passen. Dat instinct is nooit verloren gegaan. 

Welke plant ontdekt jouw dier in de Dier Kruid Kracht Kruidenbar ‘bommetjes’ ? 

Flip The Box & ontdek. 

Rode Klaver (Trifolium Pratense l.)
Dit kleine plantje bezit een enorme kracht. Een belangrijke plant voor het reguleren van hormonen en als eiwitbron.
Learn More
Paardenbloem (Taraxacum Officinale)
De paardenbloem ondersteunt de spijsvertering, voed met vitaminen en mineralen en biedt voordelen voor de lever, de blaas, nieren en het bloed, een zonnetje.
Wilde Cichorei (Cichorium intybus)
De kleurrijke blauwe bloemen van de Cichorei hebben een koelend en stabiliserend effect, waar de lever en de spijsvertering heel blij van worden. De natuurlijke prebiotica.
Smalle Weegbree (Plantago Lanceolata)
De harmoniserende, voedende stoffen voor de darmflora en de slijmvliezen van het maag/darmstelsel, een gezonde stoelgang en aanvulling op vitaminen en mineralen.
Echte Kamille (Matricaria Recutita L.)
Een enorme ontsmettende kracht met een kalmerend en koelend effect op darmen, slijmvliezen en zenuwen. Voor rust en balans.
Vlas / lijnzaad ( Linum Usitatissimum)
Veelzijdig met vetzuren, vezels, eiwitten en slijmstoffen, een diversiteit aan voordelen waar de huid, darmflora, blaas en luchtwegen allemaal van meeprofiteren.
Tijm ( Thymus Vulgaris)
Dit houtachtige plantje geeft richting, verwarmd, versterkt en zorgt voor beweging. Een ware krachtpatser met een rijke aroma.
Venkel (Foeniculum Vulgare Mill.)
Een diep werkend plantje wat ontspanning geeft in alle opzichten en in alle lagen.
Duizendblad(Achillea Milefolium L.)
Een alleskunner, ontspant en ondersteunt de spijsvertering en de bekleding van dit stelsel, helpt bacteriën eruit te werken en ondersteunt de bloedsomloop.
Groot Kaasjeskruid (Malva Sylvestris L.)
Zo zacht als dit plantje eruit ziet, zo verzacht zij ook.
 

     

Het Dier Kruid Kracht kruidenbar ‘bommetje’ is uniek, net als jouw dier! 

Tijd om aan de slag te gaan!

GOOI, WATER, GROEI! 

De Dier Kruid Kracht Kruidenbar ‘bommetjes’, zijn mogelijk gemaakt door de kleurrijke samenwerking met Blossombs. 

Ik ben super dankbaar dat ik mijn missie “Give all animals a voice, remedy by choice” met jou mag delen en uitdragen om nog meer dieren te helpen gezond en gelukkig te zijn en blijven. 


Wil je ook alles leren over zelfmedicatie voor dieren en de Dier Kruid Kracht Kruidenbar-methode®, een natuurgeneeskundige holistische blik ontwikkelen, de natuur en haar ingrediënten ontdekken of individuele begeleiding en ondersteuning bij gezondheidsvraagstukken of andere uitdagingen?

Ik neem je graag mee in mijn fascinerende wereld van duurzame oplossingen. 
Je bent van harte welkom.

Kleurrijke diervriendelijke groeten, 

Corine Poldervaart