Help uw dier met alle ingredienten uit de natuur.

Ontwikkel u zelf middels coaching & paardenkracht.

De persoon achter DIER KRUID KRACHT

Wie ik ben en waar ik voor sta:

Mijn naam is Corine Poldervaart, enthousiaste eigenaar en betrokken paardencoach binnen DIER KRUID KRACHT, praktijk voor veterinaire natuurgeneeskunde & Coaching.

Een praktijk waar je terecht kunt voor coaching, coaching met behulp van paardenkracht, workshops, lezingen, demonstraties & trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling, team ontwikkeling of (proces)begeleiding & ondersteuning voor ruiter & paard of op maat aangepast op jouw persoonlijke vraag.

De afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld als coach, trainer, (ped)agogisch ondersteuner met kennis van begeleidingskunde, paardencoach & adviseur.

Daarnaast ben ik tweedejaars student Veterinaire Natruurgeneeskunde voor het diersoort kat, hond en paard.

Ik volg jaarlijks vele trainingen en cursussen binnen mijn vakgebied(en).

Op dit moment kunt u bij DIER KRUID KRACHT terecht voor coaching & coaching met behulp van paardenKRACHT.

In de nabije toekomst kunt u bij DIER KRUID KRACHT ook terecht voor natuurgeneeskundig advies voor u en uw dier & begeleid en ondersteun ik u persoonlijk in dit proces.

Mocht u een dier hebben met gezondheidsproblemen is het heel raadzaam een sessie coaching met behulp van paardenkracht aan te gaan om met uw thema's aan de slag te gaan. Een dier spiegelt aan u en het is heel goed mogelijk dat uw dier uit balans raakt omdat u zelf uit balans bent.

Met paarden coaching ontdekt u heel snel wat u zelf kunt doen. Hierdoor verbetert uw gezondheid en het welzijn & de gezondheid van uw dier.

Bekijk de website eens om een goed beeld te krijgen waar DIER KRUID KRACHT voor staat.


Graag tot ziens bij DIER KRUID KRACHT!

KWALITEIT


De afgelopen jaren bekwaamde ik me als Agoog, Coach, Paarden-Coach, adviseur en volgde diverse trainingen en cursussen.

DIER KRUID KRACHT staat voor kennis, kwaliteit en passie & houdt zichzelf scherp door scholing, trainingen en cursussen.
VERNIEUWEND

In het afgelopen jaar heb ik diverse workshops ontwikkeld . Hieruit blijkt mijn verlangen om voortdurend vernieuwend bezig te zijn. Stilstand is achteruitgang!

BETROKKEN


In mijn coaching ben ik enthousiast en betrokken. Ik ben er om vanuit mijn kennis en ervaring jou te helpen antwoorden te vinden op jouw vragen.

Om in de nabije toekomst natuurgeneeskunde toe te kunnen passen voor uw dier studeer ik met passie en ambitie om voor u & uw dier een passend antwoord te vinden.