Help uw dier met alle ingredienten uit de natuur.

Ontwikkel u zelf middels coaching & paardenkracht.

KRACHTWAT ZEGT HET PAARD OVER JOU?

Ontwikkel je persoonlijke kracht


Paarden zijn razendsnel qua inzicht in de mens die voor hen staat. Als kuddedier zijn ze voortdurend gericht op samenwerking: kan dit wezen bij onze kudde, is dat veilig? Dat is in essentie hoe paarden naar ons kijken.

Bij paarden kun je leiderschap niet afdwingen. Dominantie is soms de enige vorm van kracht die de mens kent. In een kudde is dit een teken van zwakte. Paarden laten alternatieve benaderingen van leiderschap zien, van samenwerking en vrijheid-via-relatie. Daarnaast zijn paarden puur & to the point zonder je te beoordelen. Je krijgt duidelijke no nonsense feedback. Je merkt direct de invloed van positieve gedragsveranderingen bij jezelf aan een paard zijn gedrag.

Een sessie of traject biedt een afwisseling van fysieke oefeningen, korte theorie die we met elkaar inoefenen en intense interactie met het paard.

We werken steeds naast de paarden, nooit erop.
In samenwerking met het paard begeleid ik je in intensieve 1 op 1 sessies. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, wordt er een traject op maat gemaakt.
Elke sessie bestaat uit een kort gesprek, een sessie met het paard waarbij je oefeningen doet en een afrondend gesprek waarbij we samen onderzoeken hoe je de verkregen inzichten kunt vertalen naar jouw leven.

Stuur een mailtje als je interesse hebt. Ik nodig je dan uit voor een kort telefonisch gesprek. Je krijgt meer info en in dit gesprek kunnen we afstemmen wat ik voor je kan betekenen. Als jij er dan echt voor wilt gaan, maken we een concrete afspraak.